Aksioni “Brezovica” – Prokurori i çështjes thotë se kanë ngrirë 6 milionë euro

Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka mbajtur një konferencë për medie lidhur me aksionin “Brezovica”

Prokurori i çështjes Rasim Maloku, ka thënë se kanë ngrirë gjashtë milionë euro të të

“Nga të dhënat financiare që posedojnë të pandehurit, kemi ngrirë gjashtë milionë euro, ku shumica janë të të pandehurve dhe shumica te familjarëve. Nuk është ky aksioni i i fundit, dhe se ky proces do të vazhdoj”, ka thënë Maloku.

Kategoritë
LajmeVendi