Ambasadës amerikane i ndërrohet Zëvendës Shefi i Misionit, Kurti prezent në ceremoni

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Jeff Hovenier ka njoftuar se Zëvendës Shefi i Misionit Nicholas Giacobbe ka përfunduar punën e tij në ambasadë, detyrë të cilin nga tani do ta mbajë Alyson Grunder.

Në ceremoninë lamtumirëse, nga fotografitë që ka publikuar ambasadori Hovenier, shihet që prezent ka qenë edhe kryeministri Albin Kurti.“Sot, po nderojmë kolegun tim, Zëvendës Shefin e Misionit Nicholas Giacobbe, të cilit i dhamë lamtumirën dhe ia njohëm kontributin, ndërkohë që mirëpritëm Alyson Grunder, e cila po i bashkohet Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë si Zëvendës Shefe e Misionit për vitet e ardhshme. Do të na mungosh Nick, mirë se vjen Alyson”, ka shkruar Hovenier.

Kategoritë
LajmeVendi