Amerikani gjeti nënën e tij në Facebook pas 20 vitesh dhe zbuloi se ata punojnë në të njëjtin vend

I riu, i cili u birësua nga lindja, e kërkoi nënën e tij biologjike për 20 vite të gjata dhe përfundimisht e gjeti aty ku e priste më pak – në vendin e tij të punës. Shumë u habitën nga fati i pabesueshëm i këtyre dy personave.

Benjamin Hulleberg nga Utah në SHBA u birësua menjëherë pas lindjes së tij në vitin 2001 dhe megjithëse nuk i mungoi kurrë dashuria dhe vëmendja, i vetëdijshëm për gjithçka, ai gjithmonë donte të gjente gruan që e lindi.

Nuk ishte aq e thjeshtë sepse gjithçka që dinte për të ishte se emri i saj ishte Holly. Gjithsesi, pritja u shpërblye dhe vite më vonë, ai mësoi se nëna e tij ishte më afër nga sa priste.

Nëntorin e kaluar, Benjamin ri-postoi në faqen e tij në Facebook se ishte “në kërkim të nënës së tij”. Ai ka shpjeguar se si ka dërguar letra të ndryshme në agjencitë e birësimeve, ka bërë analiza të ADN-së, është futur në regjistrin e birësimeve… Mirëpo, pa rezultat.

Më pas ai u befasua nga një kartolinë speciale për ditëlindje nga Holly Shearer.

Edhe pse e dinte se kush ishte djali i saj, Holly nuk kishte pasur guximin të kontaktonte me të deri atëherë. Në një mesazh përpara ditëlindjes së Benjamin, ajo shkruante se është personi që 20 vite më parë mori “vendimin më të vështirë të jetës së saj dhe dha për birësim fëmijën e saj të bukur”. Edhe pse ajo nuk ka ndërmend të “ta kthejë jetën përmbys” për Benjaminin dhe familjen e tij, ajo donte që ai të dinte se si mendonte për të gjatë gjithë kohës.
I tronditur, Benjamini mezi priste të takonte nënën e tij biologjike.

“Nuk kam fjalë për të përshkruar se si u ndjeva kur takova gruan që më lindi 20 vjet më parë. Rrënjët e mia. ADN-ja ime. Nuk e kam pasur kurrë këtë në jetën time. Një tjetër fakt argëtues? Mora mesazhin në National Dita e Birësimit”, tha ai.

Në një drekë të përbashkët, Holly dhe Benjamin u takuan me familjet e tyre dhe përveç takimit me dy gjysmëvëllezërit dhe motrat e tij, ai zbuloi gjithashtu se ai dhe nëna e tij kishin punuar në të njëjtin vend për dy vitet e fundit.

Në spitalin Salt Lake City, Holly punoi si asistente mjekësore, ndërsa Hulleberg vullnetarisht në njësinë e kujdesit intensiv neonatal.

“Të dy nëna dhe djali besojnë se shtigjet e tyre duhej të kryqëzoheshin – ata parkuan në të njëjtin garazh, hëngrën në të njëjtën kafene, Holly kishte një pamje të hapësirës ku Benjamin kalonte kohën e tij përmes dritares së hollit të tij … A mund ta besoni atë?” publikoi spitali historinë e tyre të mahnitshme.
Meqë ra fjala, Holly lindi Benjaminin kur ishte vetëm 15 vjeç dhe menjëherë pas lindjes filloi të kërkonte një familje për ta adoptuar nga frika se nuk mund t’i siguronte gjithçka që i nevojitej. Kështu erdhi i riu në familjen Hulleberg.

“Ne e dinim që Holly e donte Benjaminin që nga dita që na e dorëzoi. Ajo e donte me gjithë zemër dhe shpirt”, tha familja që e ka rritur.

Sot as nëna dhe as djali nuk janë të lumtur që më në fund kanë gjetur njëri-tjetrin.

“Zemra ime është plot. Unë jam pjesë e jetës së tij. E di që numri i tij i telefonit është në telefonin tim dhe mund t’i telefonoj ose t’i shkruaj në çdo kohë … është e mahnitshme, “tha Shearer.Në mënyrë të ngjashme, Benjamin tha: “Takimi me familjen time biologjike më është dukur si një kurë. Gjithmonë ka pasur një boshllëk tek unë dhe tani është mbushur. Më në fund jam i kompletuar, i plotësuar. Sikur më në fund jam gati të vazhdoj përpara. “

Kategoritë
BotaLajme