Avokati i Popullit raporton në Komision për përzgjedhjen e 5 zëvendësve të tij, s’lejohen mediet

Avokati i Popullit, Naim Qelaj ka raportuar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona te Pagjetur dhe Peticione lidhur me ankesat dhe propozim-vendimin e për zgjedhjen e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit

Ndryshe javën e kaluar Komisioni paraqiti para Qelajt shtatë ankesa të aplikantëve lidhur me procesin e përzgjedhjes së zëvendës avokatëve.

Përderisa Qelaj ishte shprehur i bindur se procesi ishte korrekt, Kryetarja e Komisionit, Dude Balje deklaroi se ankesat kanë bazë.

Ndërsa të enjten Komisioni mbledhjen e mbajti pa prezencën e mediave.

Kategoritë
LajmeVendi