Banesa, residenca, vila, toka dhe vetura, kjo është pasuria e majme e Përparim Ramës

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka deklaruar pasurinë që e posedon në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Ai i ka rreth 46 mijë euro para të gatshme në bankat e Londrës dhe në Prishtinë.

Si pasuri të paluajtshme, Rama ka deklaruar tri banesa, dy residenca, dy parcela toke, shtëpi, obejkt biznesi etj.

Te pasuria e luajtshme, Rama i ka deklaruar dy vetura dhe një koleksion pikturash.

Gjithashtu posedon këto aksione në shoqëri komerciale.

Ai i ka rreth 46 mijë para të gatshme në bankat e Londrës dhe në Prishtinë

.

Kategoritë
LajmeVendi