Belgjika ashpërson masat: Nuk do të ketë ngrohje në ambientet e jashtme

Belgjika do të ashpërsojë masat duke ndaluar ngrohjen në ambientet e jashme në kafene dhe restorante për të kursyer energji.

Vendimi do të hyjë në fuqi nga janari i vitit 2023. Në një përpjekje për të zbutur shqetësimet e biznesit për humbjen e mundshme të klientëve, autoritetet lokale kanë prezantuar një program që përfshin shpërndarjen e qindra batanijeve në restorante dhe bare.

Megjithëse kostoja e tyre e lartë ka bërë që shumë pronarë të restoranteve dhe bareve ta bëjnë vullnetarisht diçka të tillë./abcnews.al/

Kategoritë
BotaLajme