Bella Hadid nuk është më femra më e bukur në botë, ajo u zëvendësua nga një aktore angleze

Shkenca ka zgjedhur gruan e re më të bukur në botë dhe Bella Hadid, e cila mori këtë titull në vitin 2019, u zëvendësua nga aktorja angleze Jodie Comer, e njohur më së shumti për rolin e saj në serialin “Killing Eve”.

Duke përdorur metodën e llogaritjes së lashtë greke të quajtur raporti i artë, Jodie Comer u shpall gruaja më e bukur në botë. Duke marrë parasysh një sërë faktorësh, sa më afër të jetë fytyra me raportin 1:1.618, aq më i përsosur është personi.

Sipas raportit, sytë, vetullat, hunda, buzët, mjekra, nofulla dhe forma e fytyrës së Comera janë më afër matjeve ideale me një rezultat prej 94.52 për qind.

Aktorja e “Killing Eve” u përball me një konkurrencë “serioze” me bukuroshe si Zendaya, Bella Hadid dhe Beyoncé, të cilat u krahasuan të gjitha dhe iu afruan një rezultati perfekt.

Shkenca ka zgjedhur gruan e re më të bukur në botë dhe Bella Hadid, e cila mori këtë titull në vitin 2019, u zëvendësua nga aktorja angleze Jodie Comer, e njohur më së shumti për rolin e saj në serialin “Killing Eve”.

Duke përdorur metodën e llogaritjes së lashtë greke të quajtur raporti i artë, Jodie Comer u shpall gruaja më e bukur në botë. Duke marrë parasysh një sërë faktorësh, sa më afër të jetë fytyra me raportin 1:1.618, aq më i përsosur është personi.

Sipas raportit, sytë, vetullat, hunda, buzët, mjekra, nofulla dhe forma e fytyrës së Comera janë më afër matjeve ideale me një rezultat prej 94.52 për qind.

Aktorja e “Killing Eve” u përball me një konkurrencë “serioze” me bukuroshe si Zendaya, Bella Hadid dhe Beyoncé, të cilat u krahasuan të gjitha dhe iu afruan një rezultati perfekt.

“Ajo kishte leximin më të lartë të përgjithshëm për pozicionimin e hundës dhe buzëve…Jodie gjithashtu shënoi rezultatin më të lartë për gjerësinë dhe gjatësinë e hundës dhe ishte afër majës për formën e buzëve dhe pozicionin e syve. Mjekra e saj ka formë të bukur dhe forma e saj e përgjithshme e fytyrës është vërtet e fortë. Elementi i vetëm për të cilin ajo u vlerësua më pak ishin vetullat e saj, të cilat shënuan mesatarisht 88 për qind”, tha ai.

E dyta në listë ishte Zendaya, Hadid zbriti në vendin e tretë, ndërsa ylli i popit Beyonce përfundoi në vendin e katërt.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme