Biden ia zgjat dorën dhe e përshëndetet në drejtimin ku nuk ishte askush

Presidenti i SHBA Joe Biden, i cili bëri emër me gabimet dhe lëvizjet e tij të çuditshme, tani iu drejtua dhe e përshëndeti me dorë në vendin ku nuk ndodhej askush

Presidenti amerikan Joe Biden i shtoi një të re lëvizjeve të tij të pakuptimta dhe të çuditshme.

Biden tani është në rendin e ditës me lëvizjen e tij interesante pas fjalimit të tij për Krishtlindje.

Përshëndetni atje ku nuk është askush

Pasi Joe Biden përfundoi fjalimin e tij për Krishtlindje, ai tundi dorën drejt vendit ku askush nuk po ecte.

Imazhi i pasqyruar në kamerën e Anbean është shpërndarë shumë herë në rrjetet sociale.

Kategoritë
BotaLajme