Binjakët siamez, Ayşe dhe Sema, u nisën drejt vendeve të shenjta për ta kryer Umren

Një ceremoni lamtumire u mbajt në Qendrën e Panairit Kahramanmaraş për binjakët siamezë që punojnë në bibliotekën e Myftinisë së Provincës Kahramanmaraş dhe shumë qytetarë që janë kandidatë për Umre.

Në manifestimin e lamtumirës të organizuar nga Drejtoria e Shërbimeve të Haxhit dhe Umres së Myftinisë së Krahinës, u bërën lutjet

Nga sytë e tyre u lexua lumturia e binjakëve siamezë, të cilët u dërguan për herë të parë në tokën e shenjtë. Duke thënë se ata u nisën për në Umre dhe ishin të lumtur, Ajshe dhe Sema Tanrıkulu thanë: “Ne jemi shumë të lumtur, elhamdulilah. Ne kemi gëzim dhe emocion në zemrat tona. Shpresoj që të arrijmë atje, ndjenjat janë të paçmueshme, qëndroni të sigurt.”

Sipas lajmeve të İHA, binjakët siamezë dhe kandidatët shoqërues të tyre për Umra u hipën më pas në autobusë dhe u dërguan në tokën e shenjtë.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme