Bleu robotin elektrik por nuk dinte që po incizohej në çdo moment nga roboti

Imazhet intime të një gruaje, të marra nga një fshesë me korrent robot që i përket një kompanie teknologjike me famë botërore, ranë në rrjetet sociale. Edhe pse prodhuesi bëri një deklaratë për këtë temë, përdoruesit e së njëjtës markë filluan të pyesin se sa të besueshme ishin pajisjet në shtëpitë e tyre.

Teknologjia tani është ndihmësi ynë më i madh në çdo aspekt të jetës sonë. Telefonat, kompjuterët dhe madje edhe pajisjet shtëpiake që përdorim në shtëpi përfitojnë nga bekimet e inteligjencës artificiale dhe na e bëjnë punën më të lehtë dita-ditës. Megjithatë, një skandal që shpërtheu ditët e fundit ka çuar në pyetjen e sistemeve arsimore të inteligjencës artificiale

Imazhet intime të një gruaje duke përdorur një fshesë me korrent robot që i përket një kompanie teknologjike me famë botërore, të marra në tualetin e shtëpisë së saj, ranë në platformën e mediave sociale Facebook.

Pra, si ndodhi kjo?

Sipas MIT Technology Review, imazhet në fjalë janë të vitit 2020 dhe janë marrë nga versionet e zhvillimit të vakumit të robotit.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme