Boris Johnson, do të sjell në dritë skandalet që pësuan gjatë qeverisjes së tij në një autobiografi

Ish-kryeministri i Britanisë Boris Johnson së shpejti do të publikoj një libër. Në të thuhet se ai do të ekspozoj periudhen e qeverisjes së tij, si dhe skandalet që pësuan.

Në veçanti, ai do të shkruajë  për periudhën që jetoi në Downing Street pasi nënshkroi një marrëveshje me shtëpinë botuese Harper Collins.

Vihet re se Boris Johnson dha dorëheqjen si kryeministër në fillim të shtatorit, pasi humbi mbështetjen e ministrave dhe deputetëve pas një sërë skandalesh, duke përfshirë partitë në Downing Street gjatë periudhës së karantinës.

Ende nuk ka informacion të mjaftueshëm se sa do të kushtoj libri ose data e publikimit.

Arabella Pike , drejtoresha botuese në një divizion të Harper Collins, e cila ka fituar të drejtat për librin, e quajti atë një kujtim “të ndryshëm nga asnjë tjetër”.

Kategoritë
BotaLajme