Braktisi foshnjën e saj ku më pas e gjeti të vdekur, nëna e foshnjës 3 muajshe dënohet me 5 vite burgim

Nënë Ebru S., e cila braktisi në rrugë foshnjën e saj 3 muajshe të quajtur Nisa Mihriban, është dënuar me 5 muaj burg. Nëna Ebru S. njoftoi në seancë se foshnja vdiq më 30 shtator, Nisa Mihriban.

Të martën, më 29 mars, në Pendik, në vendngjarje janë nisur policia dhe ekipi mjekësor pas denoncimit për një foshnjë të braktisur në një fushë të zbrazët.

Foshnja e quajtur “Nisa Mihriban” nga tekniku mjekësor Büşra Durmaz, e cila ishte në mesin e ekipit mjekësor që shkoi në vendngjarje, u dërgua me ambulancë në Shërbimin e Urgjencës Pediatrike të Spitalit Trajnues dhe Kërkimor Marmara Pendik.

Vazhdoi gjykimi i nënës 20-vjeçare Ebru S., e cila braktisi fëmijën e saj 3 muajsh.

Në seancën në Gjykatën Penale të Shkallës së Parë Anadolu mori pjesë e pandehura Ebru S..

Në seancë ishin të pranishëm edhe avokati i Ministrisë së Familjes dhe Shërbimeve Sociale dhe avokatët e palëve.Mbrojtja në seancë, nëna Ebru S. tha: “Ebrari vdiq më 30 shtator. Unë mora pjesë në funeralin e tij. I bëra të gjitha procedurat. U përpoqa të jem me Ebrarin pasi e lashë.”

Kategoritë
LajmeTë ndryshme