Britaniku konvertohet në Islam pasi pa udhërrëfyesin e tij turistik në Antalya duke kryer namaz

Giorgio Minomini ishte me pushime në qytetin turistik mesdhetar Antalya në Türkiye, kur pa udhërrëfyesin e tij turistik duke kryer faljen e namazin.

Një shtetas britanik është konvertuar në Islam, pasi gjatë pushimeve në Türkiye ia tërhoqi vëmendjen falja e namazit, raporton Anadolu Agency (AA).

Giorgio Minomini ishte me pushime në qytetin turistik mesdhetar Antalya në Türkiye, kur pa udhërrëfyesin e tij turistik duke kryer faljen e namazin.

Kureshtar për aktin e faljen së namazit, ai filloi të hulumtojë rreth Islamit, pas çka ai vendosi të bëhet musliman.

Në një ceremoni në një xhami lokale, ai pranoi Islamin dhe ndryshoi emrin e tij në Muhamed.

Kategoritë
BotaLajme