Bruce Willis ndryshoi testamentin e tij, ai do t’i lërë më shumë para gruas së tij aktuale dhe fëmijëve më të vegjël

Bruce Willis ndryshoi testamentin e tij disa ditë pasi mësoi se kishte afazi.

Pasuria e tij prej 250 milionë dollarësh do t’i shkojë familjes së tij. Ai do t’i lërë një milion dollarë vajzave të tij Rumer (34), Scout (31) dhe Tallulah (28), të cilat i kishte me Demi Moore, transmeton Radar Online.

Burimi zbuloi se shumica e parave do të shkojnë për gruan e tij aktuale Emma dhe vajzat e tyre Mabel (10) dhe Evelyn (8).

“Bruce dëshiron të sigurohet që fëmijët e tij më të vegjël të sigurohen financiarisht. Ai mendon se Rumer, Scout dhe Tallulah nuk do t’i mungojë asgjë. Bruce fillimisht ndryshoi testamentin e tij në 2009, pasi u martua me Emën, pastaj disa muaj pas lindjes. të fëmijëve të tyre, dhe më pas përsëri kur e mori vesh se kishte probleme serioze shëndetësore”, shtoi burimi.

Aktori gjithashtu beson se Demi, pasuria e së cilës vlerësohet në 200 milionë dollarë, do të jetë gjithmonë aty për Rumerin, Scout dhe Tallulah.

“Gjendja e tij është duke u përkeqësuar, ai nuk e kupton se çfarë po i thuhet”, tha ai.

Kategoritë
Të ndryshme