Burri fiton lotarinë 2 mln $ dhe 25 mijë $ për 20 vjet përmes intuitës

Një veteran nga Vietnami hyri në një dyqan pijesh alkoolike në Massachusetts në një ditë të ftohtë dhjetori.

Ai luajti lotarinë, siç kishte bërë për më shumë se 20 vjet.

Intuita e tij i tha: mos bli vetëm një biletë, bli gjashtë. Dhe përdor të njëjtat numra në secilën biletë.

Me fat, numrat e Raymond Roberts erdhën dhe kishin vlerë 390,000 dollarë secili si çmim në para.

Z. Roberts zgjodhi të merrte një shumë të përgjithshme nga pesë nga biletat – duke fituar gati 2 milion dollarë në total.

Për biletën e gjashtë, ai zgjodhi opsionin e pensionit – që do të thotë se ai do të marrë gjithashtu 20 pagesa vjetore prej 25,000 dollarë.

Numrat fitues që zgjodhi Roberts ishin një kombinim i sajuar me kujdes i ditëlindjeve dhe datave të përvjetorit. I kishte përdorur në bileta të tjera lotarie, në ditë të tjera, por nuk kishte fituar.

“Lucky for Life” ishte loja që luajti Roberts, dhe në të vërtetë kështu mund ta quajnë disa.

Sipas rregullave të lojës, shanset për të fituar vetëm 25,000 dollarë në vit për çmimin e përjetshëm janë një në 1,813,028.

Banorët e Massachusetts shpenzojnë më së shumti për kokë banori në llotari dhe bileta gërvishtëse se kudo tjetër në SHBA.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme