Dardan Krivaqa u rrah nga të burgosurit e tjerë në paraburgim

Media Zvicerane Blick.ch ka vendosur që t`iu referohet me pseudonime 18 vjeçares Marigona Osmani dhe dy të dyshuarëve për varsjen e saj, Dardan Krivaqes e Arbër Sejdiut.

Kategoritë
LajmeVendi