Daut Haradinaj: Do ta ndërtojmë Spitaln Regjional të Prishtinës dhe Unazën e Madhe

Kandidati për kryetar të komunës së Prishtinës nga rdhët e AAK-së, Daut Haradinaj, përmes një video-mesazhi, ka treguar për dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme, Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe.

“Spitali i Regjional i Prishtinës dhe Unaza e Madhe, janë dy projektet madhore që do të përfundojnë gjatë qeverisjes së ardhshme”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Kategoritë
LajmeVendi