Del në shesh biznesi sekret i Lepa Brenës: Prej 29 vitesh është pronare e kioskës të ushqimit të shpejtë

Një nga këngëtaret më të mëdha nga ish-Jugosllavia, Fahreta Jahiq-Zivojinović, apo Lepa Brena, shpesh i pëlqen të mburret me sukseset e saj. Por ajo që  nuk dihet  është se këngëtarja prej vitesh ka në pronësi kioskën e saj të ushqimit të shpejtë.

Krahas karrierës së lakmueshme muzikore, Brena është edhe një sipërmarrëse e suksesshme. Edhe pse shumë mendojnë se Grand ishte biznesi i parë që ajo filloi, e vërteta është disi ndryshe.

Gjegjësisht, këngëtarja ka një kioskë me hamburger dhe ushqim të shpejtë që nga viti 1993 në Novi Sad, ku jetonte dhe performonte në atë kohë.

Një burim i afërt me këngëtaren ka zbuluar detaje për mediat serbe.

“Të gjithë e dinë që Brena ka shitur Grand Production, por pak njerëz e dinë se ajo ka një biznes tjetër të cilit tashmë i është përkushtuar më shumë. Prej 29 vitesh në qendër të Novi Sadit ajo ka një restorant me hamburger dhe ushqim të shpejtë, ndaj është e mirëseardhur. tani pronarja, edhe në ushqime të shpejta”, tha burimi

Fast food-i është regjistruar si mikro-kompani me gjashtë punonjës dhe pavarësisht se ka pësuar humbje më të mëdha ndër vite, Brena nuk hoqi dorë prej tij.

Meqë ra fjala, Brena ishte një nga themeluesit e Grand Production, të cilin ajo dhe bashkëshorti i saj Boba Zhivojinović e shitën për 30 milionë euro.

Ajo ishte gjithashtu një avokate e një pije energjike për Serbinë dhe Malin e Zi, dhe pas shitjes së Grand, ajo dhe burri i saj u futën në biznesin e verërave.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme