Dënime marramendëse për shoferin i cili shkeli rregullat e kufizimit të shpejtësisë

Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 70 km/h identifikohet shoferi duke drejtuar mjetin me 141 km/h (gjobitet me 500€, 5 pikë negative dhe 1 vit i ndalohet drejtimi i mjetit me veprim motorik).

Do të vazhdojmë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.

Kategoritë
LajmeVendi