Dhe kjo është e mundur në BiH: Linjat e shtrembëruara të sinjalizimit horizontal në rrugën në Mostar

Në Mostar, së fundi kanë tërhequr vija për sinjalizimin horizontal në asfaltin e ri. Megjithatë, në vend që vijat të ndiqnin një vijë të drejtë, punëtorët vizatuan vija të lakuara.

Aktivisti dhe studenti nga Mostari Elvis Shabiq ka postuar në profilin e tij dhe video shumë shpejt ka fituar popullaritet të madh.

https://www.instagram.com/reel/ClRExUYrx9G/?utm_source=ig_embed&ig_rid=cb7b8e14-daa6-49fc-8650-647006697297

Ky është një shembull tjetër që në vendin tonë (BeH) gjithçka është e mundur dhe se shumë gjëra bëhen pa mbikëqyrje dhe kontroll.
Sinjalizimi horizontal i trafikut përfshin shenjat gjatësore në sipërfaqet e rrugëve, pra vija të forta, të ndërprera dhe të dyfishta.

Shenjat gjatësore në rrugë janë vija ndarëse, vija buzë dhe vija paralajmëruese. Me këtë rast, në Mostar janë tërhequr vijat e nevojshme ndarëse, të cilat duhet të ndjekin drejtimin dhe të mos jenë të shtrembër./Gazetaere

Kategoritë
LajmeRajoni