Digjen malet e fshatit Kçiq të Mitrovicës, tym i madh

Në malet e fshatit Kçiq të Mitrovicës janë ndezur vatra zjarri 

Lexues të gazetës kanë dërguar video-incizime nga vendi i ngjarjes ku shihen zjarret dhe tymi i madh.

Nuk dihet nëse këto vatra zjarri janë ndezur qëllimshëm apo nga temperatuarta tejet të larta që po mbretërojnë në Kosovë.

Kategoritë
LajmeVendi