Djali i İbrahim Tatlises kërkon nga gjykata që të caktohet një kujdestar për babain e tij

Ahmet Tatlı, djali i këngëtarit të famshëm turk İbrahim Tatlıses, iu drejtua gjykatës duke thënë: “Shëndeti tij mendor nuk është në vendin e duhur, duhet të caktohet një kujdestar”.

Artisti i njohur İbrahim Tatlıses, i cili ka mbajtur një koncert në Stamboll, nuk ka mundur ta mbajë veten në skenë dhe i është përgjigjur djalit të tij të madh.

“Idiotë”

İbrahim Tatlıses, i cili foli me fansat e tij gjatë koncertit, sulmoi djalin e tij të madh Ahmet Tatlı, i cili së fundmi ngriti një çështje kujdestari kundër tij:

“Thonë se jam i paqëndrueshëm mendërisht o idiotë, a mundet një i çmendur t’i dijë përmendësh gjithë këto këngë?

Kategoritë
Të ndryshme