Dodik në Izrael vizitoi Murin e Vajtimit dhe përsëri uroi që RS të ishte e pavarur

Anëtari i presidencës së BiH Milorad Dodik vizitoi Murin e Vajtimit në Jerusalem dhe u takua me Sulin, kryerabinin e Murit Perëndimor.

TV Alternativa raporton se ata e pyetën Dodikun se çfarë shkruante në shënimin që vendosi midis blloqeve të gurit të Murit të Vajtimit. Ai tha se dëshironte shëndet dhe lumturi për familjen dhe njerëzit e tij të dashur, ndërsa dëshira e dytë ishte që Republika Srpska të jetë e pavarur.

Dodik ndodhet në një vizitë tre-ditore në Izrael dhe tashmë ka zhvilluar disa takime.

Ndonëse mediat në RS raportojnë se ai ka folur me kryeministrin dhe presidentin e Izraelit, nuk ka detaje për këtë, përveç një video të një shtrëngimi duarsh kalimtare.

Kategoritë
LajmeRajoni