Drejtori sportiv i Bayernit, Hasan Salihamidziç flet rrjedhshëm pesë gjuhë, dëshiron të mësojë edhe dy gjuhë të tjera

Drejtori sportiv i Bayernit, Hasan Salihamidžić, dëshiron të mësojë edhe dy gjuhë të tjera pas një dritareje mjeshtërore të transferimeve në mënyrë që të zhvillojë negociatat edhe më mirë. Ai është i interesuar të zotërojë portugalisht dhe frëngjisht.

Ai aktualisht flet rrjedhshëm pesë gjuhë: boshnjakisht, gjermanisht, spanjisht, italisht dhe anglisht, dhe njerëzit që patën mundësinë të punojnë me të janë të impresionuar, raportoi gjermani Sky Sport.

Kjo tregon edhe një herë se sa profesionist është Braco dhe çdo vit bëhet më me përvojë dhe i vlerësuar, por nuk ka ndërmend të ndalet me kaq dhe dëshiron të përparojë më tej.

Hasani së shpejti do të shpërblehet me një zgjatje të kontratës pas një dritareje të shkëlqyer kalimtare, me kontratën aktuale që i skadon në vitin 2023.
Ai ka të ngjarë të nënshkruajë një zgjatje deri në vitin 2026, duke vënë në duart e tij të ardhmen e Bayernit.

Kategoritë
Sport