Drina e Sarajevës, dikur një markë tregtare e një fabrike në BiH, tani prodhohet në Poloni

Drina e Sarajevës është një simbol i një kohe dhe një kompanie që pothuajse nuk ekziston më.

Gjegjësisht, siç kanë vënë re disa përdorues, Drina legjendare tani prodhohet në Poloni. Produktet janë British American Tobacco, e cila mori nën kontroll Fabrikën e Duhanit të Sarajevës në vitin 2016, dhe në BH. tregtoni këtë produkt, pasi vendas, importohet nga TDR d.o.o. Sarajevë.

Kjo është arsyeja pse disa nga përdoruesit besnikë kanë vendosur të ndalojnë përdorimin e këtyre cigareve.

Kujtojmë se në fillim të shkurtit të këtij viti u njoftua se Fabrika e Duhanit në Sarajevë do të vendosë çelësin në bravë më 31 mars dhe se 150 punëtorë do të mbeten pa punë. Kjo e lë Bosnjë-Hercegovinën pa fabrikën e fundit të duhanit, e cila i jep fund kësaj industrie në vendin tonë./gazetaere

Kategoritë
LajmeRajoni