E pazakontë: Lind zogu me 3 këmbë

Ndonëse zogut me 3 këmbë të lindur në Mersin iu ofrua 10fishi i çmimit, pronari tha se nuk donte ta shiste dhe po mendonte ta rriste.

Inxhinieri bujqësor Emre Türkmen, me banim në rrethin Koyuncu të rrethit Erdemli të Mersinit, e bën tregtinë e tij duke ushqyer zogj dhe pula.

Turkmeni, i cili e bën këtë punë prej 3 vitesh, vuri re për herë të parë se ka një këmbë të tretë në shpinën e një zogu që ka lindur 8 ditë më parë.

Ata që panë foton e shpërndarë nga turkmeni në rrjetet sociale, të cilët u tronditën kur e pa për herë të parë, u habitën dhe donin ta blinin.Aktualisht çmimi i një zogu normale varion nga 10-15 TL, ndërsa ajo me tre këmbë ofrohet 10 herë më shumë. Pavarësisht kësaj, turkmeni, i cili nuk dëshiron ta shesë zogun, fillimisht kërkon ta rrisë atë dhe më pas të vazhdojë jetën normalisht duke i hequr këmbën e tretë nga veterineri.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme