E tmerrshme, çahet toka në Kiev (Video)

Një pëlcitje e fuqishme nga një tub i ujit shkaktoi dëme të mëdha infrastrukturale në Kiev.

Pëlcitja ishte aq e fuqishme sa që e çau edhe tokën bashkë me asfaltin, geizeri ka prekur lartësinë e katit të 7-të të pallatit.

Nuk ka informacione në lidhje për sa u përket dëmeve dhe të lënduarve, transmeton Gazeta e Re.

https://www.facebook.com/tsn.ua/videos/1637447892980312/

Kategoritë
BotaLajme