Ekipet e Rojës Bregdetare Turke shpëtuan 47 emigrantë të parregullt në Kusadasi

47 emigrantë të parregullt që përpiqeshin të kalonin ilegalisht në ishujt grek u kapën dhe u nxorën në breg në Kusadasi të rrethit Aydin.

Sipas deklaratës në faqen e internetit të Komandës së Rojës Bregdetare, ekipi i Rojës Bregdetare u drejtua në rajon pas marrjes së informacionit për emigrantë të parregullt në 2 gomone në afërsi të brigjeve të Kusadasi.

47 emigrantë të parregullt në dy gomone që u shtyen në ujërat territoriale turke nga elementët grekë u shpëtuan.

Emigrantët i janë dorëzuar Drejtorisë së Rrethit për Menaxhimin e Migracionit.

Kategoritë
BotaLajme