Elon Musk prezantoi një parfum të quajtur “Flokët e djegur”, fitoi një milion dollarë në pak orë

Njeriu më i pasur në botë, Elon Musk, prezantoi një parfum të quajtur “Burnt Hair” për të cilin tha se tashmë ka shitur 10,000 shishe dhe ka fituar një milion dollarë në vetëm pak orë.

“Me një emër si imi, hyrja në biznesin e aromave ishte e pashmangshme – pse e luftova për kaq gjatë në radhë të parë?” Pyeti Musk në Twitter.

Madje, Musk ka ndryshuar përshkrimin e profilit të tij në Twitter dhe e paraqet veten si “shitës parfumesh”.

“Aroma e dëshirës së neveritshme” është përshkrimi në faqen e internetit të produktit të saj më të fundit, i cili kushton 100 dollarë një shishe dhe është planifikuar të fillojë të dërgohet në tremujorin e parë të 2023.
“Dalohuni në turmë! Vini re teksa ecni nëpër aeroport”, thuhet në përshkrimin e këtij produkti.

Musk filloi reklamimin e parfumit në rrugë në shtator. Ai gjithashtu deklaroi se parfumi mund të blihet duke përdorur kriptovaluta.
Deri më tani, kompania e tij Tesla ka prezantuar markën e saj të tekilës dhe një palë “pantallona të shkurtra”. Kompania e tij Boring Tunnel, e cila u vlerësua për herë të fundit në 5.7 miliardë dollarë, shiti flakëhedhës me 500 dollarë secila në fillim të vitit 2018, duke mbledhur 10 milionë dollarë. Musk gjithashtu ka shitur 50,000 kapele të kompanisë së përmendur.

Kategoritë
BotaLajme