Elon Musk shef i mirë ! Punëtoren që flente në zyre e bën drejtoreshë në Twitter

Esther Crawford, e cila u fotografua duke fjetur në selinë e Twitter disa muaj më parë, është ngritur në një pozitë të lartë.

Elon Musk, një nga njerëzit e biznesit më të pasur në botë, bleu Twitter në muajt e fundit dhe u ul në vendin e CEO.

Musk, i cili zbaton politika strikte pune sapo fillon punën, është në një turn të ngarkuar. Duke shpjeguar se nuk kishte shtëpi më parë, Elon Musk solli edhe shtretër dhe çanta gjumi për punonjësit që të qëndronin në zyrë.

Jeta e Esther Crawford, e cila u fotografua duke fjetur në zyre tek selia e Twitterit disa muaj më parë, është vlerësuar nga shefi i ri Elon Musl

Crawford, e cila ishte një drejtuese e nivelit të mesëm përpara fotos, ra në sy të shefit të ri Elon Musk, i cili mbështet punën e palodhur. Crawford mori një pozitë të lartë në kompani.

Crawford,  ka marrë pozicionin e drejtoreshës menaxhuese të pagesave në Twitter./Gazetaere

Kategoritë
LajmeTë ndryshme