Elton John për Michael Jackson: Ai ishte një person i sëmurë mendor dhe shqetësues

LEGJENDARI Sir Elton John e ka quajtur “Mbretin e Popit” Michael Jackson një “person të sëmurë mendor, shqetësues” në autobiografinë e tij Unë: Elton John.

Autobiografia e Gjonit është plot me zbulime tronditëse për jetën e tij në biznesin e shfaqjes, dhe në një pjesë ai përshkruan me detaje lidhjen e tij me yllin e ndjerë kontrovers.

“E kam njohur Michael që kur ishte 13 ose 14 vjeç. Ai ishte vetëm fëmija më i ëmbël që mund të imagjinoni. Por në një moment në vitet që pasuan ai filloi të shkëputej nga bota dhe realiteti, siç bëri Elvis Presley,” shkroi John. Në autobiografinë e tij, raporton Yahoo. Eltoni gjithashtu flet për varësinë e Jackson ndaj ilaçeve kundër dhimbjeve në libër.

“Zoti e di se çfarë po ndodhte në kokën e tij, dhe Zoti e di se çfarë barnash i jepeshin me recetë. Sa herë që e shihja në vitet e tij të fundit, kthehesha duke menduar se i gjori kishte humbur plotësisht nervat e tij. Nuk dua të them se në një mënyrë të lehtë… Ai ishte një person vërtet i sëmurë mendor, shqetësues”, ka shkruar këngëtarja e njohur.

Përveç Jackson-it, ai përmend edhe shumë yje të tjerë

Në janar të këtij viti, Jackson ishte subjekt i dokumentarit HBO Leaving Neverland, i cili eksploron marrëdhëniet e tij të papërshtatshme me fëmijët dhe e akuzon atë për abuzim seksual. Edhe pse Xhoni nuk trajton akuzat e mësipërme, ai aludon për obsesionin e veçantë të Jackson-it me fëmijët.

“Ai nuk dukej se ishte në gjendje të përballonte fare shoqërinë e të rriturve,” përshkroi Elton John.

Jackson nuk është i vetmi yll për të cilin John flet në kujtime. Autobiografia përfshin një numër anekdotash të tjera, duke përfshirë organizimin e një darke ku Sylvester Stallone dhe Richard Gere pothuajse u grindën për Princeshën Diana, duke kaluar kohë me Mbretëreshën, mosmarrëveshjet e tij me Tina Turner dhe marrëdhënien e tij të vështirë me nënën e tij, për të cilën thotë ai. ai është i lumtur që nuk i ka takuar kurrë fëmijët e tij.

Kategoritë
BotaLajme