Emigrantët u fshehën në një tank të kamionit, u kapën në Bosnje

Më 5 korrik, anëtarët e Zyrës Qendrore të Hetimit të Policisë Kufitare të BiH dhe Njësisë së GP të Bosanski Brod parandaluan kontrabandën e katër personave me origjinë afro-aziatike në vendkalimin kufitar ndërkombëtar Donji Svilaj.

Personat u gjetën gjatë kontrollit kufitar, duke kontrolluar një automjet mallrash të drejtuar nga T.V., shtetas i Bosnjë-Hercegovinës, në një cisternë të ndërtuar për kontrabandë me njerëz.

Anëtarët e GPBiH-së, sipas urdhrit të Gjykatës së BeH-së, konfiskuan përkohësisht sende, d.m.th., kamionë, celularë, para dhe sende të tjera që përdoreshin për kryerjen e një vepre penale.

Një shtetas i Bosnjës dhe Hercegovinës, i cili dyshohet se ka kryer veprën penale të Kontrabandës me Persona, është proceduar penalisht.

 

Kategoritë
LajmeRajoni