Emigrantët udhëtuan për 11 ditë duke u fshehur nën timonin e anijes

Tre emigrantë që udhëtuan për 11 ditë në krye të anijes, e cila ishte ankoruar në Nigeri, u shpëtuan nga autoritetet.

Metodat e zgjedhura nga emigrantët e paligjshëm që u nisën për të ikur nga vendet e tyre për shumë arsye si lufta, destabiliteti dhe arsye ekonomike vazhdojnë të befasojnë.

Një tjetër incident ka ndodhur në një anije që lundronte nga Nigeria. Rezultoi se për 11 ditë, 3 refugjatë udhëtonin në pjesën e timonit të anijes në vijën ujore.

Refugjatët, të cilët ishin të vendosur të kishin etje, u shpëtuan dhe u trajtuan.

Kategoritë
BotaLajme