Emina Jahoviq bëri umre: Çdo gjë që kemi është dhuratë nga Zoti

Këngëtarja Emina Jahović ka udhëtuar për në Mekë pas Medinës dhe në Instagramin e saj ka ndarë disa foto dhe mbresa nga ai udhëtim vërtet i veçantë.

Këngëtarja ka vizituar Xhaminë e Shenjtë, pra Xhaminë e Shenjtë.

“Për të gjithë njerëzimin në emër të Zotit dhe dashurisë së tij për ne”, ka shkruar ajo krahas një fotoje ku shfaqet pranë Qabes.

“Kur marrim një moment për të vlerësuar gjithçka që kemi, kjo na ndihmon ta kuptojmë më mirë. Sa më shumë të mendojmë për bekimet tona, aq më shumë inkurajohemi t’i vlerësojmë ato. Është mirë që ne të marrim dhe falënderojmë. Si çdo prind i mirë, Zoti do që ne ta vlerësojmë atë që na dha. Të kujtojmë se gjithçka që kemi është dhuratë nga Zoti, funksionon për të mirën tonë”, ka shkruar Emina në njërën nga fotot.

Duke qenë se këngëtarja ka vizituar edhe Mekën edhe Medinën, haxhin e ka kryer në tërësi, pra ka vdekur.

Meqë ra fjala, Jahoviq është gjithmonë i lumtur të flasë për origjinën e tij nga Novi Pazari dhe tregon se është i fesë islame. Megjithatë, ajo kurrë nuk ka folur publikisht për praktikimin e fesë së saj apo vizitën e një vendi të shenjtë.

Kategoritë
Të ndryshme