Erdogan: Gjetëm naftë të cilësisë së lartë në Adana

Presidenti Erdogan dha lajmin e mirë në deklaratën e tij pas kabinetit: ” Gjetëm naftë të cilësisë së lartë në Adana. Vlera e rezervës u llogarit 1 miliard dollarë.”

Presidenti Erdogan dha lajmin e mirë në deklaratën e tij pas kabinetit.

“Ne po bëjmë investime në energji”

“Ndërsa ne përpiqemi të përdorim në mënyrën më efikase burimet e kufizuara që kemi, ne investojmë edhe në energjinë e rinovueshme.

Ne jemi të vendosur të kryejmë studime si në Detin e Zi ashtu edhe në Mesdhe me 4 anijet tona shpuese dhe 2 kërkimore sizmike për të gjetur burime të reja.

“Gjetëm naftë të cilësisë së lartë në Adana”

Gjetëm 2 vende nafta të cilësisë së lartë në Adana. Vlera e rezervës është llogaritur rreth 1 miliard dollarë. Ne duam të vazhdojmë punën tonë në 10 puse duke shpuar edhe 8 gropa të tjera në të njëjtën fushë”, tha ai.

Kategoritë
BotaLajme