Erdoğan: Kemi marrë vendim për udhëtim mes Bosnjë e Hercegovinës dhe Türkiye-s me letërnjoftime

Erdoğan: Kemi marrë vendim për udhëtim mes Bosnjë e Hercegovinës dhe Türkiye-s me letërnjoftime

Lajmi në përditësim

Kategoritë
BotaLajme