Erdoğan: Togg, ëndrra jonë e përbashkët për të ardhmen e fuqishme të vendit tonë

Presidenti Erdoğan: Togg është emri i projektit që na bën të gjithëve të përjetojmë shijen e kësaj ëndrre të përbashkët për të ardhmen e fuqishme të vendit tonë.

Me këtë automjet të parë që kemi nxjerrë nga linja e prodhimit serik dhe e kemi sjellë para jush, jemi dëshmitarë të shndërrimit të një ëndrre 60-vjeçare në realitet.

Kategoritë
BotaLajme