Eurodeputeti holandez për vaksinën e Pfizer: Bota duhet ta di këtë gënjeshtër

Deputeti i Parlamentit Evropian, holandezi Rob Roos, ka publikuar në llogarinë e tij zyrtare një reagim ndaj kompanisë “Pfizer” për çështjen e vaksinës anti-covid.

Roos ka shkruar se gjatë një seance dëgjimore, një nga drejtorët e kompanisë “Pfizer” ka thënë se “vaksina asnjëherë s’është testuar për parandalimin e përhapjes [së virusit]”, derisa kujton deklarimet dhe thirrjet e krerëve të shtetit holandez se duhet marrë vaksinën dhe se duke e marrë vaksinën mbron dhe të tjerët.

“Merr vaksinën për të tjerët”, ka qenë gjithmonë një gënjeshtër ka shkruar Roos.

Ai tutje ka thënë se qëllimi i vetëm i pasaportës së COVID ka qenë detyrimi i njerëzve për t’u vaksinuar.

“Bota duhet ta di”, ka shkruar në fund Roos.

VIDEO

Kategoritë
BotaLajme