Familja e biznesmenit të vrarë Bedri Rexhepit kërkon që të mos bëhen publike detajet e krimit

Prokuroria Themelore e Prishtinës ka njoftuar se ka pranuar një kërkesë nga familja e biznesmenit Bedri Rexhepi, që të mos bëhen publike detajet e vrasjes.

Duke u bazuar në këtë kërkesë, Prokuroria ka kërkuar mirëkuptimin e mediave në plasimin e informatave të detajuara në publik lidhur me këtë çështje.

“Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton të gjitha mediat lidhur me kërkesën të cilën e ka pranuar nga familjarët e të ndjerit Bedri Rexhepi, për të treguar mirëkuptim në paraqitjen e detajeve të këtij rasti kaq të ndjeshëm, pasi çdo detaj i rastit në fjalë i cili është duke u plasuar në opinionin publik është duke iu shkaktuar dyfishin e dhimbjes të cilën ata janë duke e përjetuar tani, andaj me kërkesë të familjes Rexhepi kërkojmë mirëkuptimin e secilit medium në plasimin e informatave të detajuara në publik lidhur me këtë çështje, duke e balancuar në njërën anë punën profesionale dhe në anën tjetër gjendjen shpirtërore të familjes”, thuhet në kërkesë.​

Kategoritë
LajmeVendi