Foshnjat sirenë: Vetëm një në 80,000 fëmijë lind në këtë mënyrë (Video)

Vetëm një nga 80,000 foshnja lind me një qese amniotike të paprekur, dhe kjo pamje është vërtet e pabesueshme.

Foshnjat e lindura në këtë mënyrë quhen edhe bebe sirenë dhe skena e mrekullueshme na jep mundësinë të shohim se si duket jeta e një foshnjeje brenda në bark.

Nëse uji nuk çahet vetë dhe lëngu amniotik nuk rrjedh, mjekët zakonisht e thyejnë ujin, gjë që përshpejton dhe forcon kontraktimet.

Gjatë një seksioni cezarian, mjekët zakonisht shpojnë ujin ndërsa bëjnë prerjen për të hequr foshnjën.

Kategoritë
FamiljeShëndetësi