Foshnjet artificiale të prodhuara në kapsula, a do të arrij teknologjia deri në atë nivel ?

Një përdorues i quajtur Hashem Al-Ghaili ka publikuar një video të quajtur ‘Objekti i parë i mitrës artificiale në botë’ nga llogaria e tij në Youtube. Në video, pretendohej se në të ardhmen, foshnjat mund të prodhoheshin në kapsula të rritjes me një sistem të bazuar në inteligjencën artificiale përmes një objekti të mitrës artificiale të quajtur EctoLife. Videoja u shpërnda në një llogari në Twitter, “Hapet objekti i parë i mitrës artificiale në botë! E modifikuar gjenetikisht, pa kancer, pa sëmundje, shumë inteligjente. Me pak fjalë, trans-njerëzit e fuqizuar fizikisht dhe njohës do të vijnë së shpejti.” u vunë në dukje deklaratat. Ndërsa video u përhap në të gjithë botën në një kohë të shkurtër, ajo i ndau përdoruesit e rrjeteve sociale në dysh.

Një përdorues i quajtur Hashem Al-Ghaili ka publikuar një video të quajtur ‘Objekti i parë i mitrës artificiale në botë’ nga llogaria e tij në Youtube. Në video, pretendohej se në të ardhmen, foshnjat mund të prodhoheshin në kapsula të rritjes me një sistem të bazuar në inteligjencën artificiale përmes një objekti të mitrës artificiale të quajtur EctoLife. Videoja u shpërnda në një llogari në Twitter, me deklaratat e mëposhtme:

“Hapet objekti i parë i mitrës artificiale në botë! E inxhinieruar gjenetikisht, pa kancer, pa sëmundje, shumë inteligjente. Me pak fjalë, trans-njerëzit me fuqi fizike dhe njohëse do të vijnë së shpejti.”

Kategoritë
LajmeTë ndryshme