Francë- Mbështetësit e organizatës terroriste PKK organizuan eventin ‘kamp ideologjik’

Në Francë, mbështetësit e organizatës terroriste PKK organizuan një event ‘kamp ideologjik’ me rrobat dhe flamujt e organizatës së tyre.

Pas njoftimit të Turqisë se do të vërë veton ndaj anëtarësimit të Suedisë-Finlandës në NATO për shkak të mbështetjes së saj për PKK/YPG-në, admirimi për PKK-në u rrit në vendet perëndimore.

Mbështetësit e organizatës terroriste PKK/YPG u mblodhën në Marsejë të Francës.

Mbështetësit e organizatës u mblodhën nën emrin “Kampi Ideologjik”.

I veshur me veshje terroriste, grupi mbante fotografinë e liderit terrorist Abdullah Öcalan dhe flamurin e PKK/YPG.

Qeveria franceze nuk ka bërë ende një sqarim zyrtar për këtë kamp të organizuar

Kategoritë
BotaLajme