Georgina pohon: Fëmijët tanë janë rrahur në Arabinë Saudite, vijnë në shtëpi dhe qajnë

Cristiano Ronaldo dhe familja e tij ende po mësohen me jetën në Arabinë Saudite dhe Georgina tani është ankuar se fëmijët e tyre po ngacmohen në shkollë.

Ajo u ankua në Telemundo spanjolle se edhe fëmijët e tyre përjetuan dhunë fizike në shkollë.

“Ka raste në shkollë kur fëmijët i godasin, dhe ata nuk mbrohen dhe nuk rezistojnë, tha Georgina dhe më pas shpjegoi situatën që ka ndodhur së fundmi.

“Një ditë më erdhi një fëmijë në shtëpinë time dhe filloi të qajë, pyeta se çfarë ndodhi dhe mora përgjigjen: “Më goditi një fëmijë”, i thashë: “A nuk di të mbrohesh?”. “tha Georgina dhe shtoi se nuk dëshiron që fëmijët e saj të jenë të dhunshëm, por duhet të dinë të mbrohen.

Kujtojmë se Georgina së fundmi ka folur për mësimin e jetës në Arabinë Saudite, ku Cristiano luan për Al-Nassr. Ajo u ankua për shtëpinë e re sepse tavanet janë shumë të larta, kështu që edhe ndryshimi i llambës është problem. Përveç kësaj, ai e konsideron ndryshimin kulturor të madh, domethënë radikal.

Edhe pse kishte shqetësime për bashkëjetesën pasi nuk janë të martuar, Cristiano dhe Georgina nuk kanë asnjë problem.

Autoritetet së fundmi kanë filluar të ‘shikojnë larg’ dhe nuk janë më të rreptë si më parë, por ligji zbatohet nëse ka ndonjë problem apo krim”, thanë së fundmi avokatët për agjencinë EFE, ndaj çifti i famshëm nuk është në rrezik. .

Kategoritë
Sport