Gjatë një ndeshje të luajtur në Japoni vullkani shpërtheu por Arbitri vazhdoi ndeshjen (Video)

Gjatë një ndeshje të luajtur në Japoni, vullkani shpërtheu, por arbitri luajti 90 minuta të ndeshjes.

Gjatë ndeshjes së luajtur në stadiumin e Kagoshima United, vullkani Sakurajima në Japoni shpërtheu. Momenti i shpërthimit është pasqyruar në kamera.

Ndërkohë që zyrtarët kanë paralajmëruar tifozët që të qëndrojnë larg zonës, arbitri i ndeshjes nuk ka parë asnjë të keqe në zhvillimin e ndeshjes.

Arbitri vazhdoi ndeshjen.

Autoritetet bënë një njoftim. Arbitri i injoroi paralajmërimet dhe e luajti ndeshjen për 90 minuta.

U tha se Federata Japoneze e Futbollit ishte duke ekzaminuar arbitrin dhe lojtarët u dërguan në spital për të kaluar testet shëndetësore.

Kategoritë
Sport