Gjeli “torturon” çiftin e moshuar, pronari përfundon në gjykatë

Një çift i moshuar gjerman ka çuar në gjyq fqinjin e tij, gjeli i të cilit është kthyer në një torturë për ta. Friedrich-Wilhelm K., 76 vjeç, dhe gruaja e tij Jutta, thonë se gjeli këndon qindra herë në ditë sa që për ta është bërë shumë e padurueshme.

“Ne nuk mund të përdorim kopshtin dhe nuk mund të hapim asnjë dritare. Ai nuk fillon deri në orën 8 të mëngjesit sepse është i mbyllur gjatë natës, por më pas këndon 100 deri në 200 herë gjatë ditës. Është e padurueshme.”, tha Friedrich-Wilhelm për mediat gjermane.

“Fëmijët tanë u përpoqën, fqinjët tanë u përpoqën. Fqinji nuk heq dorë nga gjeli i tij dhe ne ose duhet të jetojmë me këtë, ose duhet të fitojmë në gjyq.”, shtoi më tej ai duke pretenduar gjithashtu se një fqinj u largua dy vite më parë për këtë arsye.

Kategoritë
BotaLajme