Gjokoviç po ndërton një hotel luksoz dhe një nga qendrat më të mëdha sportive në rajon për 20 milionë euro

Tenisti, Novak Gjokoviç, planifikon të ndërtojë një hotel luksoz dhe një nga qendrat më të mëdha sportive në rajon në malin Goç (Serbia qendrore), dhe siç zbulohet nga portali serb Alo, projekti kap vlerën e mbi 20. milionë euro.

Alo pohon se Gjokoviç vendosi të ndërmarrë këtë hap pak më shumë se dy muaj më parë dhe ndërtimi i pronës prestigjioze pritet në fund të vitit. Thuhet se Gjokoviqët donin të kishin oazin e tyre në një lartësi të madhe dhe të ndërtonin një qendër sportive prestigjioze që do të kishte të gjitha komoditetet që Novak i duhen gjatë stërvitjes dhe pushimit.

Disa muaj më parë, ata patën mundësinë të blinin një tokë të madhe në malin Goç dhe Novak e mori si shenjë se ishte koha për të realizuar ëndrrën e tij dhe për të investuar në ndërtimin e një kompleksi sportiv rreth 15 kilometra nga Vrnjačka Banja. (rreth 200 km nga Beogradi).

“Novak kaloi vetëm disa ditë duke negociuar për blerjen e tokës në Goç dhe meqenëse ideja e tij u mbështet nga investitorët kryesorë në atë pjesë të Serbisë, marrëveshja u arrit lehtësisht. Brenda disa javësh pritet që toka të bëhet ne pronesi te tij dhe shkresat do te jene ne posedim te tij dhe fillimi i ndertimit te marre vesh jane per javen e pare te dhjetorit.Meqenese ne toke nuk ka asnje ndertese, Nole do te filloje ndertimin nga e para, pra do duhet pak me shume se dy vjet për të ndërtuar hotelin dhe qendrën sportive”, tha një burim i afërt me Gjokoviç, i cili dëshironte të mbetet anonim dhe theksoi se kompleksi luksoz do të kushtojë më shumë se 20 milionë euro.

Ai shtoi se tenisti më i mirë në botë ka planifikuar që aktivitetet sportive dhe stërvitjet të jenë plotësisht falas për të gjithë fëmijët e pafavorizuar social.

Kujtojmë se sot do të hidhet shorti për turneun e fundit Grand Slam të sezonit të US Open, ku në short është edhe emri i Novak Gjokoviq, statusi i të cilit është ende i paqartë duke qenë se nuk është vaksinuar dhe është në pritje. vendimi përfundimtar i autoriteteve amerikane nëse do të lejohet të performojë në Nju Jork .

Kategoritë
Sport