Gruaja duke u përpjekur të hyjë ilegalisht në SHBA ka ngecur në murin kufitar

Gruaja, e cila mbeti e ngecur në murin kufitar teksa po përpiqej të arrinte ilegalisht në SHBA në Meksikë, u shpëtua nga oficerët që dolën në vendngjarje.

Diçka e rrallë ka ndodhur në Meksikë.

Një grua që po përpiqej të arrinte në SHBA në Tijuana, Meksikë, ngeci duke u përpjekur të kalonte hekurat metalike në mur.

Kur Garda Kombëtare Meksikane dhe ekipet e zjarrfikësve të qytetit të San Diegos mbërritën në vendngjarje, gruaja u shpëtua nga vendi i bllokuar.

Mësohet se shtetasja e El Salvadorit ishte pjesë e një grupi emigrantësh që përpiqeshin të kalonin kufirin me kontrabandistët e qenieve njerëzore.Nga autoritetet thuhet se kontrabandistët kanë hapur hekurat metalike në mur me krik dhe kanë lejuar emigrantët të kalojnë në SHBA, por në momentin që gruaja ka tentuar të kalojë ka ngecur mes hekurave pasi i ka rënë krikti.

Kategoritë
LajmeVendi