Gruaja e Hakimit kërkon gjysmën e pasurisë por e gjitha është në emër të nënës së tij!

Martesa dikur e lumtur e Ashraf Hakimit me Himba Abouc është një gjë e së kaluarës pasi marokeni u akuzua për përdhunim muajin e kaluar.

Çifti u nda, megjithatë aktorja spanjolle dhe nënë e dy fëmijëve nuk do të marrë asgjë nga gjysma e pasurisë së futbollistit që meritoi falë një arsyeje shumë të veçantë.

Futbollisti 24-vjeçar nuk ka asgjë në emrin e vet, pasi pasuria është në emër të nënës së tij, Fatimes.

Madje në botimet ndërkombëtare konkretisht thuhet se nga një milion euro që merr në çdo muaj, 80% shkon në llogarinë e nënës së Hakimit, duke i lënë vetëm 20%.

Kategoritë
Sport