Gruaja e Zukorliqit: Myftiu është i sëmurë që nga viti 2007, vetëm unë e dija

Pasi prokuroria e lartë publike në Novi Pazar njoftoi sot se rrëmbimi ka treguar se myftiu Muamer Zukorliq ka vdekur me vdekje natyrale, ka njoftuar bashkëshortja e tij Elma Elfiq.

“Të jesh i sëmurë është një gjë intime, dhe informacionin për sëmundjen tënde e ndan me njerëzit që i besoni. Myftiu është i sëmurë që nga viti 2007. Vetëm unë e dija për sëmundjen e tij, ai këmbënguli që askush të mos e marrë vesh më”, ka shkruar ajo në në profilin tuaj në Instagram.

Ajo ka treguar se që atëherë ai është trajtuar rregullisht dhe ka vizituar mjekët më të mirë.

“Në çdo kontroll shkonim bashkë, si thuajse të gjitha gjërat e mëdha që bënim bashkë, udhëtimi i përbashkët, ndër të tjera, kishte për qëllim të fitonte përshtypjen në dhomat e pritjes, ku do të kishte shumë njerëz, se unë. ishte ai që ishte i sëmurë dhe jo ai, madje do t’i kërkoja motrave në recepsion që të më thërrisnin me takimin e tij, sepse unë jam personi që e caktoi atë”, tha Elfiq.

Ajo shtoi se nuk ishte e lehtë me Zukorliqin sepse ai nuk e pranoi faktin se ishte i sëmurë.
“Nuk i pëlqente të shkonte te doktori, ai u ankua te mjekët se e kritikoja se kujdesej për stilin e jetës së tij dhe me shaka u thoshte “Doja një grua tjetër dhe mora një nënë”, tha ajo.

Më tej ajo theksoi se kryemjeku Suad Ćatoviq ishte një mjek i shkëlqyer dhe i ndërgjegjshëm, i cili përveç ekspertizës e ndihmoi në trajtimin e tij, duke insistuar dhe ushtruar presion për të mos humbur asnjë kontroll, sepse pjesa më e vështirë e sëmundjes së tij. po e çonte në zyrën e mjekut.

“Ne ia dolëm ta bindnim që të operohej, edhe pse nuk mund ta imagjinonte se do t’i pritej gjoksi dhe natën para vdekjes folëm se cilin spital të zgjidhnim. Me vullnetin e Zotit nuk kishte asnjë operacion.”

Ajo shtoi se ka qarë për ditë pas vdekjes së tij, duke u penduar që ai nuk ishte bindur të shkonte për operacion më herët.

“Sot nga raporti i autopsisë mësuam se nuk jemi vonuar, nuk është çarë aorta, ka ndërruar jetë me vdekje natyrale me ndërprerje të rrahjeve të zemrës, ashtu siç ka besuar se Allahu xh.sh ka caktuar momentin e vdekjes së tij me lindjen e tij. Falë Zotit nuk është helmues, e ka njohur vetëm kur e ka njohur”, tha Elfiq në fund të fjalimit të saj.

Kategoritë
LajmeRajoni