Guterres falënderon Turqinë për rolin e saj në shkëmbimin e mbi 200 të burgosurve të luftës midis Rusisë dhe Ukrainës

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Guterres falënderon Türkiyen për rolin e saj në shkëmbimin e mbi 200 të burgosurve të luftës midis Rusisë dhe Ukrainës

Kategoritë
BotaLajme